Pimp my vacuum cleaner

Jeg har fundet nogle billeder af et usædvanligt køretøj fra 60ernes Sovjetunion. Jeg er ikke sikker på om køretøjet går under bil, eller kabinescooter, men jeg formoder det sidste. Den er tilsyneladende drevet af en Tjekkisk Jawa/CZ motorcykelmotor, med en eftermonteret køleblæser.

Meget mere er der desværre ikke at sige om denne besynderlige Russiske Torpedobil.

Skal jeg selv gætte på noget, så er den bygget over en droptank fra en Sovjetisk militærmaskine, lidt i stil med nedenstående V8 drevne So-Cal Speed Shop Belly-Tank Lakester fra 1949 – som vi nok skal se mere til senere…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Pimp my vacuum cleaner, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet, sovjet | Tagged as: , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *