Huset ligger langt ude i skoven..

Overalt i de tidligere warszawapagtlande kan man finde spor af den kolde krig. Forladte installationer, nedlagte baser og blandet militærskrot spredt ud over øde egne. Estlands dybe skove er ingen undtagelse.

Herunder ses en række billeder fra en nedlagt sovjetisk rensnings og sporingsstation nær Talin. Som med mange andre af disse forladte militærinstallationer, er bygningerne tilsyneladende forladt i stor hast og kasser med udstyr står stadig opmagasineret i lagerhallerne.

Det kunne selvfølgelig være spændende, at finde sådan en forladt bygning, men et eller andet fortæller mig, at det nok ikke er det sikreste sted at lege. Sovjetterne var kendt for at bruge ægte krigsgas til afprøvning af deres beskyttelsesudstyr – CS gas er for sissies!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Huset ligger langt ude i skoven.., 10.0 out of 10 based on 1 rating
Be Sociable, Share!
Posted in militær | Tagged as: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *