Kammerater i Stillehavet

Dem der nød serien Kammerater i Krig, kan godt begynde at gælde sig. Holdet bag den succesfulde HBO serie, blandt andet Steven Spielberg og Tom Hanks, har nemlig begået et nyt mesterværk: The Pacific.

Serien havde verdenspræmiere i går (14/3 2010) og jeg har været så heldig, at det første afsnit på magisk vis har indfundet sig på min harddisk. Jeg kan love, at dem der kunne lide Kammerater i Krig ikke bliver skuffede.

Det er ikke sparet på noget. Det er en storstilet produktion med et budget på godt $150 millioner og mere end 4000 involverede i produktionen, der mest er foregået i Australien. Den nye serie følger opskriften fra Kammerater i Krig, men scenen er henlagt til Stillehavet, hvor de amerikanske tropper under anden verdenskrig kæmpede fra ø til ø mod de Japanske styrker. Historien følger en gruppe US Marines fra angrebet på Perl Habor, over Iwo Jima til landgangen på Okinawa. Ligesom med Kammerater i Krig, så bygger personerne i serien på rigtige veteraner og deres oplevelser i perioden 1941 til 1945.

Den skulle ifølge rygterne få Danmarkspræmiere på Canal+ 4 april i år – dem med klap for øjet, kan naturligvis se den allerede fra i dag.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet, Historie, militær, Nyheder | Tagged as: , , , , , | 2 Comments

2 Responses to Kammerater i Stillehavet

 1. sron says:

  finurligt, pirateri rimer på magi ^^

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. admin says:

  I’m a poet and I didn’t know it…..

  Admin

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *