Velkommen til Steampunk.dk’s nye domicil

Redaktionen er vokset fra de oprindelige lokaler og har derfor fundet nye græsgange, der passer bedre til behovet. De nye arealer giver os blandt andet mulighed for at installerer en moderne elektronisk hjerne, samt et fadølsanlæg til julefrokosten.

Ok, jeg går til bekendelse. Billederne stammer fra den franske børnefilm The City of Lost Children (La Cité des enfants perdus), der udkom helt tilbage I 1995. Det er de franske instruktører Jean-Pierre Jeunet og Marc Caro, der står bag og de har før arbejdet sammen på den sorte komedie Delikatessen. Jeg har desværre ikke selv set filmen, men da jeg faldt over disse billeder kom den på listen over snarlige søndagsfilm.

La Cité des enfants perdus handler om en gal videnskabsmand (der bor i borgen på billederne), der kidnapper børn for at stjæle deres drømme. Da videnskabsmanden kidnapper drengen Denree, sætter hans storebroder, der er stærk mand i et cirkus, af sted for at finde ham, sammen med en forældreløs tyv. Eftersigende skulle det være et fantastisk steampunk-eventyr for både børn og voksne. Noget til juledagene?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Velkommen til Steampunk.dk’s nye domicil , 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Be Sociable, Share!
Posted in Steampunk | Tagged as: , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *