Stilfuld Steampunk slæde

Glem alt om Ellerten, Chevy Volt og Tesla Roadster. Dem der virkelig vil kører elektrisk med stil vælger Takayanagi Miluira. Den Japanske elbilproducent har lanceret en lille retro-bil der nok skal smelte hjerterne hos mange retro-entusiaster.

Den er lige kommet op markedet i Japan, så vi skal nok ikke forvente at se for mange af disse bedstemor and biler i landet foreløbig (nok heller ikke det bedste vinterkøretøj). Det lille enkeltmandskøretøj kan nok nærmest betegnes for en elektrisk scooter, men dog en scooter med et overmål af elegance.

For $75.000 kan man fragte sig rundt på ægte steampunk, hvis man altså kan accepterer en tophastighed på 60km/t og en rækkevidde på kun 35km/t. Prisen er måske lige i overkanten, men jeg kunne sgu godt se mig selv suse gennem byen med tophat, monokel og Miluira.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Stilfuld Steampunk slæde, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Be Sociable, Share!
Posted in Nyheder, teknologi | Tagged as: , , , | 2 Comments

2 Responses to Stilfuld Steampunk slæde

 1. Carsten says:

  Pingvin-dress, tophat, monokel og paraply må være et must!
  Pas på skøderne ikke ryger ind i egerhjulene.

  Carsten

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Claus Philipsen says:

  Den ligner da veteran bilerne inde fra Københavns Tivoli. Jeg ville ikke turde købe eller køre rundt i det ellers flotte automobil – føler mig helt sikker på at politiet ville antage mig som Tivoli-bil tyv, så alle mine køreture ville ende i Tivoli på et fejeblad 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *