Det uforglemmelige Dave Bunker Show!

Dave Bunker (manden med skægget) var en del af Las Vegas underholdningsmenu op gennem 70erne. Byen der mere end nogen anden er kendt for kitsch, havde naturligvis ikke altid de store kunstnere på scenen. Småbands som The Dave Bunker Show udfyldte hullerne og underholdt byens pendant til charterturister. Disse kunstnere, der på dansk hedder blogvognsmusikanter, levede i den laveste strata af professionelle musikanter, til trods for deres glitrende sceneshow. Der var campingvogne og Tv-dinners, hvor Sinatra havde presidential-suite og kaviar.

Det er værd at bemærke, at Dave Bunker og hans band på ingen måde skilte sig ud fra tusindvis af andre foyer-orkestrer i 70erne. Tilsvarende bands spillede på alverdens natklubber, hoteller og krydstogtskibe – Det var simpelthen normen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Billeder, Retro | Tagged as: , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *