Socialist på toppen men med lidt kapitalist i siderne

I Nordkorea var den kære leder Kim Jong-il træt og skuffet over undersåtternes politisk ukorrekte hårstil – særligt blandt de unge. Selv havde Kim i sin ungdom valgt den praktisk, men lidet flatterende, Speed-Battle-Cut der udstråler handlekraft og intelligens. Senere skiftede han dog til en frisure, der ikke udstråler nogen af delene – en såkaldt Bouffant, der som ordet antyder får folk til at ligne en idiot.

Kim Jung-il med en kammeratlig frisure, der ikke underminerer landet

Den Nordkoreanske regering mente der burde gøres noget, ikke ved den kære leder, men ved de formastelige unge og deres imperialistiske frisure. Løsningen blev en serie Tv-programmer med titlen: Let’s trim our hair in accordance with the socialist lifestyle. Programmerne blev sendt som indslag i det ugentlige program Sund Fornuft – og der har de jo masser af i Nordkorea.

Serien viste, at der var 3 korrekte socialistiske frisurer. Nummer et, lav frisure, var flad på toppen og meget kort i siderene. Nummer to, mellem frisure, var flad på toppen og lidt længere i siderne. Nummer 3, høj frisure, var flad på toppen og lidt længere i siderne end nummer 2. Socialisme er altså flad på toppen.

Her vises en mellem socialistisk frisure

Det blev desuden anbefalet, at mænd skulle klippes hver 15ende dag. Programmet viste også kammerater med usocialistisk hår. Ikke noget med svage antydninger, men ved nævnelse af både navn og adresse. I et afsnit gik det ud over Hr. Ko Gwang Hyun, hvis øredækkende frisure, fik kommentatoren til at betvivle hans kulturelle smag.

We cannot help questioning the cultural taste of this comrade, who is incapable of feeling ashamed of his hair style. Can we expect a man with this disheveled mind-set to perform his duty well?

Hr. Ko med Beatles-hår - skam dig!

Nej, Ko Gwang Hyun må have været på kraftige afveje. Godt at regeringen kunne skride ind, før alverdens kapitalistiske frisurer strømmede ind over landet med deres fordærvende indflydelse. Udover personlig hårpleje, gav programmet også råd om almindelig fremtoning. Uplejede sko blev antaget at være indbegrebet af vestlig kultur og gennem imitation, ville grimme sko lægge landet i ruiner.

Det blev påstået, at langt hår tappede energien fra kroppen, der ellers skulle være brugt til at tænke med. Langt hår giver altså hjerneskade – som det kan ses på Isaac Newton og andre af renæssancens videnskabsmænd. I øvrigt var det tilladt for ældre mænd over 50, at lade håret vokse til omkring 7cm, så de kunne dække eventuel skaldethed – bare fordi man er socialist, så kan man jo godt være lidt forfængelig.

Astronaut-frisuren - til at dække månen

Så nu ved i hvad der skal bestilles næste gang i er hos frisøren: fuld socialisme og lidt imperialisme i nakken.

Så galt kan det gå, hvis man ikke er om sig med trimmeren!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , | 4 Comments

4 Responses to Socialist på toppen men med lidt kapitalist i siderne

 1. jesper Vad says:

  080306 er bare for flippet. den kære leder ligner en …paddehat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. admin says:

  Rigtige mænd har atom-hår!

  Admin

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. hår frisure says:

  Virkelig de er bare forsøger at spare nogle barber regninger kan være bruge det med den teknologi, eller, men trimmeren manden har en ganske hår style.which kan gøre grine til en død person tooooooo mand

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. admin says:

  Step away from the pipe!

  Admin

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *