The Talented Mr. Hawking

En mini fotoodysse til ære for fysikeren Stephen Hawking Trods hans svære sygdom, har Hawking’s utrolige karrierer spændt over 40 år. Efter en uddanneler som fysiker med speciale i termodynamik, relativitetsteori og kvantefysik fra Oxford i 1962, rejste han til Cambridge, hvor han studerede teoretisk astronomi og kosmologi.

Fra 1979 til hans pensionering i 2009, var Hawking Lucasian Professor i Matematik ved University of Cambridge, en professorat der er anset som den mest prestigefyldte akademiske post i verden.

Hans bog ”A Brief History of Time” fra 1988 bragte universiteternes komplekse kosmologi ud til videnskabeligt interesserede lægmænd og lå på Sunday Times bestseller liste i 237 uger – en rekord der endnu ikke er slået.

Hawking’s bidrag til kosmologi og kvante-tyngdekraft omfatter afhandlinger om termodynamik og sorte huller – deriblandt den såkaldte Hawking stråling og et matematisk bevis for singulariteter i rumtiden.

Har har modtaget et utal af priser, deriblandt Commander of the British Empire, og i 2009 modtog Hawking den amerikanske Presidential Medal of Freedom, den højeste civile hæderspris i USA.

Hawking pimpin’ it up at his wedding

Det såkaldte 'Zero G Hawking Roll'

Would the professor like another drink?

Where do I turn him back on?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
The Talented Mr. Hawking, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Be Sociable, Share!
Posted in Billeder | Tagged as: , | 1 Comment

One Response to The Talented Mr. Hawking

  1. jesper Vad says:

    Where do I turn him back on? LOL

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *