Its all over folks!

Steampunk.dk har fra sine kilder i det hvide hus modtaget følgende sørgelige besked: Den amerikanske præsident vil på mandag afleverer et NASA budget til kongressen, der foreslår NASA opgiver ideen om en ny tur til månen. En forøgelse af budgettet på $6 milliarder over 5 år, forslår som en skrædder i helvede, hvis NASA skal fortsætte deres Constellation program.

Præsident Obamas administration ønsker, at NASA sætter mere prioritet på transport til og fra den internationale rumstation, nu hvor rumfærgen går på pension. ISS står ellers til at gå på pension i 2015, men lidt kassetænkning kan måske holde liv i rumstationen indtil 2020.

Til gengæld åbner det nye budget for en forlængelse af rumfærgens tjenestetid til 2015 – damn, nu havde jeg ellers lige arrangeret en septembertur til Florida, for at se den sidste opsendelse.

Dem af os der er i voksenalderen, kan derfor ikke længere se frem til en NASA astronaut på måne i vores levetid. Vi kan kun håbe at budgettet bliver underkendt i kongressen, men i disse krisetider, så kræver det sin mand, at modsige en besparelse på projekter, som de måbende masser ikke forstår.

A1prayer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Nyheder | Tagged as: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *