Nej, det kender vi slet ikke noget til….

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Nej, det kender vi slet ikke noget til...., 8.5 out of 10 based on 2 ratings
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet, Historie | Tagged as: , , , | 2 Comments

2 Responses to Nej, det kender vi slet ikke noget til….

 1. Claus Philipsen says:

  Ak Ja, retroskopektivt har der været mange teknologi- og IT-udtalelser, der heldigvis viste sig at gå anerledes. fx “There is no reason anyone would want a computer in their home.” — Ken Olson, president, chairman and founder of Digital Equipment Corp., 1977.”

  – men hvem ville kunne have forudsagt Moores Lov og vores nutidige exponentielle tilvækst indenfor befolkning – datainfrastruktur – materialegenbrug etc etc.

  Hvis en fra 50´erne havde udtalt at den brede befolkning i 2011 ville kunne følge data (billeder, video, nyhedsindslag, satelitscanninger, meteorologiske målinger og præcise forudsigelser) real time af en pågående livstruende orkan (læs Irene), ville vedkommende nok være blevet til grin af samtiden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. admin says:

  Hej igen,

  Jeg tror faktisk der er en Steampunk-post med besynderlige teknologi-forudsigelser et sted på bloggen.

  Man skal nok ikke længere tilbage end 70erne for at blive til grin over de forudsigelser. Jeg husker tydeligt da operations rummet på flyvestation Værløse indeholdt EEN Texas Instrument lommeregner – det var regnekræft til hele staben. Min skoles AV rum havde i øvrigt en spritduplikator!

  Admin

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *