Uden øl men tæt på hjemmet

Det er velkendt af Belgierne elsker øl og er nogle af verdens mest ansete bryggere. I 2008 manifesterede dette kærlighedsforhold sig til en imponerende pavillon bygget for at fejre 50årsdagen for verdensudstillingen i Bruxelles i 1958.

Under den futuristiske Atomium-bygning stablede arkitektfirmaet SHSH 30.000 tomme ølkasser oven på hinanden og skabte en plastikudgave af Moria-minens storslåede haller. Arkitekterne bag bygningen har selvfølgelig en bunke gode argumenter for designet, så som genbrugstankens udbredelse i de forløbne 50 år, men grundlæggende tror jeg, at det bare var en undskyldning for at drikke en afsindig masse øl.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *