Nøj, sådan en må jeg simpelthen have

Med en god fantasi og lidt fingersnilde, så kan man efterhånden stoppe en computer i hvad som helst. Englænderen Janos Marton havde en 1,5 liters Ballentine’s flaske i overskud og hovedet fuld af kreative ideer. Byggestenen er et 3,5” SCB motherboard og en Intel P3 733EB processor. Dertil tilføjet 256MB notebook RAM og en 40GB notebook harddisk. Maskinen fødes af en 60W mini-ITX strømforsyning, der dog sidder udenfor flasken.

Den er både fiks og lækker, så jeg må simpelthen have en stående…jeg er allerede ved at tømme flasken…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Nøj, sådan en må jeg simpelthen have, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Be Sociable, Share!
Posted in IT Teknologi | Tagged as: , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *