Et usædvanligt venskab

Afrikas nationalparker er ofte fyldt med drama, spænding og voldelig død, men indimellem får selv eksperterne sig en overraskelse. Som for eksempel da naturfotografen Michel Denis-Hout forberedte sig på et dramatisk sammenstød mellem tre Geparder og deres aftensmad.

De tre voksne Geparder havde overrasket en Impala flok, der i skyndingen efterlod et ubeskyttet kid til dets egen skæbne. Heldigvis for kiddet tog situationen en ganske uventet drejning, da Geparderne tilsyneladende havde indledt jagten af instinkt mere end af sult.

Det lykkedes Michel Denis-Hout at forevige det sjældne syn af tre granvoksne Geparder i kærlig leg med et Impala kid. Impalaen selv tog situationen med ophøjet ro og var tilsyneladende slet ikke klar over den fare en Gepard udgør. Efter omkring 15 minutter lod de Impalaen slippe væk – det kunne være et tilfælde af omvendt psykologi, hvor Geparderne forventer, at Impalaen vender hjem til vennerne og fortæller hvor ufarlige de er……haps!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Et usædvanligt venskab, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Be Sociable, Share!
Posted in Billeder, Blandet | Tagged as: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *