Mulig tidsrejsende spottet i gammelt foto

Ok, der er sandsynligvis ikke tale om en faktisk tidsrejsende, men på billedet herunder syntes personen med solbriller temmelig out-of-place. Solbrillerne, håret, hans beklædning og de daggamle skægstubbe kunne være hentet fra ethvert nutidsfoto. Sammenligner man med de omkringstående, så kunne man godt fristes til at tro på tidsrejser – der er ikke tale om Photoshop.

Billedet er fra genåbningen af South Fork Bridge i november 1940 i Canada og det er vel ikke ligefrem den begivenhed en tidsrejsende ville besøge – med mindre broen indenfor de næste 20-30 år bliver rammen om en historisk begivenhed, eller hans tilstedeværelse forhindrede en katastrofal historisk begivenhed…wow, I just blew my mind!

Som en ekstra bonus kunne logoet på hans trøje godt ligne Weyland Yutani Corp logoet fra Alien – et sammentræf? I think not 😉

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Billeder, Blandet | Tagged as: | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *