Vi slår sgu Kalechen ned i dag

Under optagelserne til en Russisk jetjagerfilm kaldet ”Mirror Wars”, skulle man bruge nogle klip med en Sukhoi SU-27 jetjager uden canopy. Russerne er en del hårdere end de fintfølende Hollywood-drenge, så i stedet for at filme scenen på jorden og få luft under jageren med special effects. Besluttede man simpelthen bare at flyve uden canopy.

Det var vinter og piloten beskrev turen som en kold fornøjelse. Dog mente han larmen var det værste, fordi han overhovedet ikke kunne hører radioen. Militærpiloten Frolov kunne ikke nære sig for at se hvordan flyet opførte sig ved høje hastigheder, så han var lige op og runde på mach 1. Ifølge hans beskrivelse var det faktisk mere behageligt, fordi friktionen opvarmede luften og dermed varmede den frysende pilot.

For at det ikke skal løgn, så fyrede de også lige et katapultsæde af under optagelserne. Denne del var dog udelukkende special effects.

Frolov klar til koldkrigsflyvning

Frolov klar til koldkrigsflyvning

Canopies er for tøsedrenge

Canopies er for tøsedrenge

Dejligt med lidt frisk luft

Dejligt med lidt frisk luft

Co-piloten stempler ud og går hjem

Co-piloten stempler ud og går hjem

Nåååå, det tænkte jeg nok

Nåååå, det tænkte jeg nok

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Billeder | Tagged as: , , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *