Hvad er den af Walt?

I januar 1999 oplyser Disney koncernen, at de hjemkalder 3,4 millioner videokopier af deres tegnefilm Bernard og Bianca. Vi husker sikkert alle de små søde mus, der sætter ud for at redde den kidnappede Penny, men hvad de færreste har bemærket, medmindre de altså har den omtalte video og en god pauseknap, er baggrunden i scenen, hvor de to mus flyver gennem byen i en sardindåse.

I to forskellige af filmens billeder, ses en topløs dame stående i et vindue. Det er ikke muligt at se billederne når filmen kører, men en nærmere analyse afslører dem tydeligt. Den bare dame har været en del af tegnefilmen siden dens præmiere i 1977, men der er ingen der ved hvem der indsatte billederne. Disney påstår det var efter de overgav den til post-production – men det skal de jo sige.

bb01

bb02

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hvad er den af Walt?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Be Sociable, Share!
Posted in Mini Facts | Tagged as: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *