Steampunk.dk nu også på tryk

Jeg syntes lige i skulle vide, at Steampunk.dk siden marts, har arbejdet sammen med magasinet SCENARIO, der udgives af Instituttet for Fremtidsforskning. Jeg har været heldig og fået tildelt en fast kolonne der trykkes under navnet ’Fortidens Fremtid’. Artiklerne omhandler, som navnet antyder, forskellige ideer og tanker man engang havde om fremtiden, eller bare den dybe kulturelle afgrund, der nogen gange er mellem os og tidligere generationer. Kort sagt om ting der er forsvundet ud af kulturen uden spor.

SCENARIO beskæftiger sig generelt med trends, ideer, visioner og andet, der kan have indflydelse på ’fremtiden’, eller vores forestilling om fremtiden. De har faktisk rigtig mange spændende artikler, der ikke bare har interesse indenfor forskningsområder. Derudover har magasinet et ualmindeligt lækkert layout, der da også vandt Bording medieprisen i sommer. Ligesom deres forside fra december 2010 vandt ’årets forside’ 2011 i Magasindesignernes magasindesignkonkurrence.

Udover den faste artikelserie, så er jeg også blevet associeret blogger på deres webpage og håber derved, at både de og jeg kan logge flere læsere til. Bloggen er på Engelsk (magasinet finder på både dansk og engelsk), men jeg syntes bestemt i burde lægge vejen forbi – det er ikke nødvendigvis samme indhold som denne blog.

Det er helt klart et magasin, der kunne interesserer nogle af Steampunk.dk’s læsere.I kan selv kigge lidt mere her SCENARIO.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Nyheder | Tagged as: , | 1 Comment

One Response to Steampunk.dk nu også på tryk

  1. sron says:

    Tillykke med tjansen, budskabet må spredes! 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *