Jeg en væg mig male vil

En gruppe graffiti-kunstnere fra Montreal har udført dette storslåede Art Nouveau vægmaleri. Det tog de fem ballademagere 16 dage og 500 spraydåser, at ødelægge denne smukke klassiske murstensvæg, med deres lømmelkunst. Værket hedder ’Our Lady of Grace’ og er inspireret af den tjekkiske kunstner Alphonse Mucha. Nu er S-toge måske ikke godt nok mere?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (10 votes cast)
Jeg en væg mig male vil, 8.8 out of 10 based on 10 ratings
Be Sociable, Share!
Posted in Billeder | Tagged as: , | 1 Comment

One Response to Jeg en væg mig male vil

  1. Jan Slusarek says:

    Det er sgu da flot, det vil jeg gerne se noget mere af i stedet for de triste hus-gavler rundt omkring!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *