Mit hjem er min fæstning

Som forberedelse til den kommende zombie-apokalypse kan det være en god ide, at kigge sig lidt omkring når der skal handles hus. Her har vi for eksempel en elegant løsning fra den polske arkitekt Robert Konieczny, der ikke bare sikre mod hærgende zombier, men også er en praktisk foranstaltning mod dørsælgere og Jehovas Vidner. Som det tydeligt fremgår af billederne, så kan hele hytten simpelthen pakkes sammen til en uovervindelig fæstning. Konieczny, der selv bor i huset, forsegler sig i stålborgen hver aften og lukker den op igen om morgenen. Den kunne være det var sådan en Bin Laden skulle have investeret i.

Huset blev bygget i perioden 2005 til 2009 og ligger i udkanten af Warszawa. Der følger vist en pyramidehat med i købet.

Kubistisk, praktisk, sikkert!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (7 votes cast)
Mit hjem er min fæstning, 9.4 out of 10 based on 7 ratings
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , , , | 2 Comments

2 Responses to Mit hjem er min fæstning

 1. Galabriel says:

  Ej sådan et hus vil jeg skisme have mig! det er da en praktisk løsning på alle mine problemer, det holder familien ude og isolere mig totalt fra omverdenen 😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. admin says:

  Hej Galabriel.

  Muligvis praktisk, men sandsynligvis også svine dyr…..Mon ikke det er nemmere at finde sig en god MMORPG, hvis man vil isoleres?

  Admin

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *