Could it really be? Nope, it’s just Chuck Testa!

Da Ojai Valley Taxidermy i august uploadede deres nye reklamespot til Youtube var der ikke et øje tørt. Firmaet havde tilsyneladende ikke noget imponerende reklamebudget, så Chuck Testa fik i stedet familien og vennerne med i projektet. Testas yderst livagtige håndværk overrasker, forbavser, eller skræmmer gennem videoen en række ganske almindelige amerikanere (der i hver tilfælde ikke er zoologer), der gentagende gange må spørge ’er det dyr ægte?’, hvortil hovedpersonen svare: Nope! Chuck Testa (og et nyt meme var født).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Could it really be? Nope, it's just Chuck Testa!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *