The common curse of mankind,—folly and ignorance

Kløften mellem den Amerikanske højre- og venstrefløj bliver til stadighed dybere og mere personlig. Den yderste Amerikanske højrefløj har fundet den gamle Mccarthyism frem og svinger atter fanen over den store internationale sammensværgelse af socialisme, kommunisme og anden politisk dårligdom, der undergraver deres Norman Rockwell mytologi om Amerika. Det er en skræmmende udvikling, at vi skal tilbage til 50ernes hadske retorik og det kan kun være dårligt for USA – måske endda for hele den vestlige verden.

AGENDA: Grinding America Down (Trailer) from Copybook Heading Productions LLC on Vimeo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , , | 4 Comments

4 Responses to The common curse of mankind,—folly and ignorance

 1. spfan says:

  Hold nu kæft en gang klaphatte, …enten er de ignoranter eller onde….well, right back at ya pal 😛

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. admin says:

  Hej Spfan,

  Bare vent til Sarah Palin indtager det Hvide Hus i 2013…….

  Admin

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Galabriel says:

  Problemet er at de glemmer der findes en verden uden for USA, de ser ikke længere end til den mur de har bygget op om sig selv, for der findes lande der er en del mægtigere end USA, måske ikke alene, men hvis de står sammen… Og nogen af dem vil sikkert fryde sig over at give Usa en lærestreg.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. admin says:

  Hej Galabriel,

  Ja, det er et fundamental problem at de anser sig selv for moralsk overlegne. Deres mål er en mytologisk udgave af fortidens USA, hvor drenge gik i knæbukser og sole skinnede hele sommeren. Vi kan næsten genkende tendensen herhjemme, for dele af det politiske spektrum søger en udgave af Danmark der aldrig har eksisteret udenfor Morten Korch film.

  De overvurderer både fortidens idyl og nutidens dekadence. Mennesket har selvfølgelig ikke ændret sig nævneværdigt på 50 år og hvis man holdt de to samfund op mod hinanden, så ville man ikke finde andet end øget personlig frihed – for kvinder, vedrørende borgerrettigheder og for minoriteter. Den udgave af frihed de søger, må nødvendigvis komme på bekostning af andres frihed – det spiller ingen rolle for dem; de har jo gud på deres side.

  Admin

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *