Strålende strålepistoler og blærede blasters

Modelbyggeren Ryan Palser har kreeret en fantastisk model af en A3-21 Plasme Rifle fra spillet Fallout 3. Hans kone Dena har stået for bemalingen og givet modellen det suveræne vejrbidte tilsnit. Jeg tror sådan en basse ville passe perfekt på væggen i Steampunk.dk’s kontorlokale.

Behold the Pneumatic Aether Disperser Raygun! En fantasifuld strålepistol udviklet af Tinkertron Weapons Industries. Våbnet er bygget af Dan Jones og er kun for nylig blevet erklæret sikker nok til offentlig udstilling (selv på billede). Våbnet forventes anvendt under NASA’s forventede ekspedition til Mars, som de har blæret sig med siden sidst i 50erne.

The Atomic Disruptor Raygun (ADR) er sidste skud på stammen fra Cohophoto, der specialiserer sig i hjemmebryggede strålevåben. ADR er grundlæggende bygget over et Super-8mm smalfilmskamera, hvor linsen udgør våbenets løb. Derudover indeholder pistolen en række forstærkerrør og naturligvis den hemmelige ingrediens der skaber selve den atomiske disrupter stråle.

Steampunk Raygun Model 81 erskabt af kunstneren Tom Banwell, der har specialiseret sig i genbrug. Våbnet har et lækkert Jens Lyn tilsnit og ville passe glimrende i hænderne på den onde kejser Ming fra 30ernes science fiction kortfilm.

Model 81 består af en partikelaccelerator, en puls-delineator, en generator og en fiks stabiliserings finne. Den kommer med et flot håndsyet kalveskindshylster og kan bestilles både til højre og venstrehåndede.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Strålende strålepistoler og blærede blasters, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , , , | 4 Comments

4 Responses to Strålende strålepistoler og blærede blasters

  1. Jakob Viggo says:

    Fantastisk – når man nu selv er fanget i New Vegas – er det lidt som at komme hjem at finde en Plasma Rifle afbildet på Steampunk.dk.
    Tak for det!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. admin says:

    Hej Jacob,

    Jeg har desværre ikke haft tid til at prøve Fallout – faktisk er det alt for længe siden jeg har spillet……bloggen æder min tid 🙂

    Admin

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Jakob Viggo says:

    Og du skal vide at dit slid er påskønnet! Hvilket herligt tag-selvbord af utrolige historier fra virkelighedens fantastiske fortælling – tak for indsatsen 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  4. admin says:

    Hej Jakob,

    Tak for det fine kompliment. Jeg hygger mig faktisk gevaldigt med bloggen og glæder mig højtideligt når der kommer feedback – så selv tak for indsatsen 🙂

    Admin

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *