Ups! kald lige på mester….

Vi har nok alle sammen trådt lidt i nælderne på jobbet (de studerende har sikkert tilsvarende oplevelser fra studiet), men da Lockheed Martin Space Systems i 2003 skulle bakse lidt rundt med NOAA-19 satellitten (en metrologisk satellit), blev der skidt godt og grundigt i de omtalte nælder.

En arbejder (for ordet teknikker passer ikke på sådanne slyngler – det skal altså heller ikke lyde som et angreb på arbejderne – al magt til dem!), havde undladt at fortælle sine kollegaer, at han havde fjernet en række bolte, der fastgjorde satellitten til stativet der stabiliserede den. Med et hult skrald skvattede det følsomme apparat på gulvet, da man forsøgte at flytte det.

Lockheed Martin indvilligede i at betale for reparationerne, ved at sælge blod og organer fra de medarbejdere der tabte satellitten. NOAA-19 blev skudt i orbit med en Delta II raket 6/2 2009.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Ups! kald lige på mester...., 9.3 out of 10 based on 3 ratings
Be Sociable, Share!
Posted in Billeder | Tagged as: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *