Så er det frem med den brede pensel

En gang imellem kan det umiddelbart være svært at se forskel på malerier og fotografier, men nu er det altså blevet fuldstændig umuligt. Det malertekniske håndelag der hidtil har skilt der gode maleri fra det gode fotografi, er nu blevet overført til fotografiets verden, takke være den amerikanske kunstner Alexa Meade.

Den 23årige Meade formår at blande teknikken fra begge kunstarter til noget der grundlæggende må beskrives som et 3diminsionelt maleri – som hun så fotograferer. Det er både spændende, nyskabende, sjovt og så kitschet at man bliver nød til at trække på smilebåndet. Det er simpelthen levende Stilleben.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *