I dreamed I saw Joe Hill last night..

Foxconn International Holdings Ltd er en kinesisk elektronikfabrik der blandt andet fremstiller både iPhone og iPad produkterne fra Apple. Det er ikke et videre rart sted at arbejde, med uendelige arbejdsdage, elendige forhold og korporlig afstraffelse for overtrædelser. Alene i dette års første 5 måneder sprang 13 arbejdere i døden fra Foxconn’s bygning – 3 overlevede. Yderligere 5 medarbejdere har begået selvmord udenfor arbejdspladsen. I juli sprang Sun Danyong i døden fra toppen af den bygning han boede i, efter at være blevet gennemtævet for at have mistet en iPhone 4 prototype.

Foxconn har rettet op på forholdene ved at installerer sikkerhedsnet omkring bygningens fod. Tænk på det næste gang du mukker over indbetalingskortet til fagforeningen – det er ikke industrien der skaber vores arbejdsforhold, det er fagforeningen.

“Goodbye Bill. I die like a true blue rebel. Don’t waste any time in mourning. Organize!”
Joe Hill – 19/11 1915

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , , , | 2 Comments

2 Responses to I dreamed I saw Joe Hill last night..

 1. jesper vad says:

  Det er fuldstædigt rigtigt det er fagforeningen som skaber bedre arbejdsforhold!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. admin says:

  Hej Jesper,

  Hmmm, hvordan kan det være, at du virker så forbløffet over, at jeg har skrevet noget rigtigt 😉

  Admin

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *