It could happen to you…

Sidst i 70erne forsøgte det amerikanske tegneserieforlag Marvel, at få tag i det mere modne publikum, med et nyt magasin kaldet The Rampagning Hulk, en videreudvikling af deres Incredible Hulk karakter i sort/hvid (udgivet af datterselskabet Curtis Magazines). Bladet holdt ikke mere end 9 udgaver, hvorefter den blev afløst af det kulørte The Hulk! (ikke at forveksle med bladene The Incredible Hulk, eller Hulk, selvom det omhandler den samme karakter), hvoraf der udkom yderligere 16 blade. I længden var det ikke et marked for Hulk blandt voksne læsere, så den grønne kæmpe forblev den mere ungdomsorienteret tegneserie vi kender herhjemme.

I The Hulk! nummer 23 befinder hovedpersonen Bruce Banner sig på et YMCA hotel og herefter tager begivenhederne en af tegneseriehistoriens mere usædvanlige drejninger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Cartoon | Tagged as: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *