Da rumfartsprogrammet var personligt

Det overrasker sikkert de fleste, at to travle astronauter på randen af menneskehedens største eventyr, tager sig tid til at besvare forholdsvis triviel fanmail, men ikke desto mindre fandt Neil Armstrong og Buzz Aldrin lejlighed til at besvare en afsindig bunke mail. Mindre end 3 måneder før de stod på månen, skrev de således udførligt til Jean Etienne fra Belgien og forklarede hvordan rumfartøjets varmeskjold var konstrueret. Desuden oplyste de missionens radiofrekvenser, så Jean Etiennes far, der var radioamatør, kunne følge transmissionerne fra NASAs store eventyr.

Det er umiddelbart en smule bekymrende, at fartøjet er beskyttet af sølvpapir og farvet plastik, holdt sammen med tape og hæfteklammer – men det virkede åbenbart efter hensigten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in rumfart | Tagged as: , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *