Mit skib gik ned, men skæbnen var mig nådig..

Som en form for Flyvende Hollænder sejler den halvsunkne yacht Love-love rundt på havene og skaber lige dele panik og opmærksomhed. Fartøjet er skabt af den franske kunstner Julien Berthier, der åbenbart havde svært ved at tiltrække sig medsejlernes blikke.

Love-love er bygget over en 6½m yacht, der blev skåret over og fik en ny køl. Ideen er ifølge Julien at “fix an object at the moment of its deregulation.” Altså et kunstnerisk udtryk for en båd i det øjeblik den holder op med at være det – ved forliset.

Selvom fartøjet, som det ses på billederne, kan sejle, så er Love-love nu udstillet permanent udstillet på et kunstmuseum i Normandiet. Den er fornylig blevet solgt til en Britisk bankmand for £50.000 – det kan man jo faktisk købe en rigtig båd for…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Be Sociable, Share!
Posted in Blandet | Tagged as: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *